Jubileumwandeling Stichting OOPOEH | 23 juni Rotterdam

Wandel mee met Stichting OOPOEH op donderdag 23 juni in Rotterdam 

Stichting OOPOEH koppelt al 10 jaar senioren aan een oppashondje in de buurt. Veel mensen hebben altijd een hond gehad en willen/kunnen daar op een bepaald moment niet meer aan beginnen. Met een oppashond heb je als 55-plusser wel de lusten maar niet de continue zorg, Een (oppas)hondje is een goede stuk achter de deur om lekker naar buiten te gaan en bovendien doe je tijdens het uitlaten leuke contacten op.Bent u 55+ en heeft u interesse in een oppashondje in de buurt? Klik hier voor meer info.

In Rotterdam wandelen we op 23 juni. Komt u ook? 
Stichting OOPOEH bestaat dit jaar 10 jaar en viert feest! Naast een spetterend jubileumfeest hebben we 10 jubileumwandelingen door het land op de agenda staan: koffie, taart, lieve hondjes en samen van de natuur genieten. Dat lijkt ons gezellig!

Zowel met als zonder oppashondje bent u van harte welkom. De wandelingen duren ca. een uur en we houden uiteraard rekening met mensen die minder goed ter been zijn, zij kunnen een kortere route doen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Bianca via uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745.

Over de wandeling
Kwispelende staartjes en vermoeide benen. Daar gaan we voor op deze zomerse middag in het Vroesenpark te Rotterdam!
Uw oppashondje zal de dag van zijn leven hebben bij hondenspeeltuin Bello, het startpunt van dit leuke dagje uit. In deze veilige, mooi ontworpen en inspirerende tuin kan uw oppashondje onder professionele begeleiding 1 uur lang spelen, klimmen, klauteren en afkoelen in speciale hondenbadjes.
Vervolgens is het aan onszelf om de benen te strekken. Door het stadspark Vroesenpark wandelen we samen over de paden en langs de vijver richting het Vroesenpaviljoen. Hier sluiten we de middag gezellig af onder het genot van een kop koffie en thee, en (vegan) wortelnotencake. U bent van harte welkom met of zonder uw oppashondje.

Waar:
 Hondenspeeltuin Bello in Rotterdam
Wanneer: Donderdag 23 juni van 12.00 – 15.00 uur
Aanmelden: uiterlijk op 5 juni, via dit formulier of bel 020-7853745

Deelname is zowel voor ingeschreven OOPOEH’s als voor 55-plussers die interesse hebben om ook OOPOEH te worden.

Deel dit op: