Jubileumwandeling Stichting OOPOEH | 17 juni in Delft

Wandel mee met Stichting OOPOEH op vrijdag 17 juni in Delft 

Stichting OOPOEH koppelt al 10 jaar senioren aan een oppashondje in de buurt. Veel mensen hebben altijd een hond gehad en willen/kunnen daar op een bepaald moment niet meer aan beginnen. Met een oppashond heb je als 55-plusser wel de lusten maar niet de continue zorg, Een (oppas)hondje is een goede stuk achter de deur om lekker naar buiten te gaan en bovendien doe je tijdens het uitlaten leuke contacten op.Bent u 55+ en heeft u interesse in een oppashondje in de buurt? Klik hier voor meer info.

In Delft wandelen we op 17 juni. Komt u ook? 
Stichting OOPOEH bestaat dit jaar 10 jaar en viert feest! Naast een spetterend jubileumfeest hebben we 10 jubileumwandelingen door het land op de agenda staan: koffie, taart, lieve hondjes en samen van de natuur genieten. Dat lijkt ons gezellig!

Zowel met als zonder oppashondje bent u van harte welkom. De wandelingen duren ca. een uur en we houden uiteraard rekening met mensen die minder goed ter been zijn, zij kunnen een kortere route doen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Bianca via uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745.

Over de wandeling
Kom met ons ontspannen in het recreatiegebied Delftse Hout. Na een kop koffie/thee en een taartje, knuffelen we erop los met de schapen, geiten, varkens, koeien, en kippen van Stadsboerderij BuytenDelft. Vervolgens wandelen we naar het hondenstrandje waar onze favoriete viervoeters, en wijzelf, pootje kunnen baden. Misschien zijn er zelfs wel echte zwemmers onder onze oppashondjes! Via het bos komen we terug bij de boerderij waar de dieren en het bedienend personeel ons vol enthousiasme weer opwachten. Rozig en met een zongebruinde huid keren we ontspannen huiswaarts. U bent welkom met of zonder oppashondje.

Waar: Stadsboerderij BuytenDelft te Delft.
Wanneer: Vrijdag 17 juni van 12.30 – 15.30 uur
Aanmelden: uiterlijk op 2 juni, via dit formulier.

Deelname is zowel voor ingeschreven OOPOEH’s als voor 55-plussers die interesse hebben om ook OOPOEH te worden.

Deel dit op: