Jubileumwandeling Stichting OOPOEH | 10 juni op Landgoed Rhijnauwen

Wandel mee met Stichting OOPOEH op vrijdag 10 juni op Landgoed Rhijnauwen.

Stichting OOPOEH koppelt al 10 jaar senioren aan een oppashondje in de buurt. Veel mensen hebben altijd een hond gehad en willen/kunnen daar op een bepaald moment niet meer aan beginnen. Met een oppashond heb je als 55-plusser wel de lusten maar niet de continue zorg, Een (oppas)hondje is een goede stuk achter de deur om lekker naar buiten te gaan en bovendien doe je tijdens het uitlaten leuke contacten op.Bent u 55+ en heeft u interesse in een oppashondje in de buurt? Klik hier voor meer info.

In Utrecht wandelen we op 10 juni. Komt u ook? 
Stichting OOPOEH bestaat dit jaar 10 jaar en viert feest! Naast een spetterend jubileumfeest hebben we 10 jubileumwandelingen door het land op de agenda staan: koffie, taart, lieve hondjes en samen van de natuur genieten. Dat lijkt ons gezellig!

Zowel met als zonder oppashondje bent u van harte welkom. De wandelingen duren ca. een uur en we houden uiteraard rekening met mensen die minder goed ter been zijn, zij kunnen een kortere route doen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Bianca via uitjes@oopoeh.nl of bel 020-7853745.

Over de wandeling
Variatie en mooie vergezichten! Daar staat het Landgoed Rhijnauwen om bekend. Tussen Utrecht en Bunnik in ligt dit prachtige landgoed bestaande uit bos, weide, rivier, akkers en boomgaarden. Deze groene wandeling vindt plaats voert ons langs leuke en leerzame wetenswaardigheden, met voldoende schaduw voor mens en hond.
We starten en eindigen de wandeling bij Theehuis Rhijnauwen. Op het terras aan het water proosten we samen met koffie, thee en een gebakje op de naderende zomer! U bent van harte welkom met of zonder uw oppashondje.

Waar: Theehuis Rhijnauwen te Bunnik.
Wanneer: vrijdag 10 juni van 12.30 – 15.30 uur
Aanmelden: uiterlijk op 3 juni, via dit formulier of bel naar 020-7853745

Deelname is zowel voor ingeschreven OOPOEH’s als voor 55-plussers die interesse hebben om ook OOPOEH te worden.

Deel dit op: