Stichting OOPOEH viert Dierendag

Natuurlijk laten we Dierendag dit jaar weer niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom nodigen we u uit voor een gezellige ochtend met koffie en iets lekkers plus een feestelijk programma. 

Heeft u nog geen match?
Op de Dogwalk zetten honden die nog op zoek zijn naar een lieve oppas, samen met hun baasjes hun beste pootje voor in de hoop op een match met een OOPOEH. Baasjes en hun hond worden op feestelijke wijze gepresenteerd door OOPOEH’s ambassadeur en bekend Hondencoach Jeroen Oomen.

Feestelijk moment
Naast de Dogwalk vindt tevens de officiële uitreiking van de BetterwithPets Prijs plaats, de internationale prijs die we afgelopen juni hebben gewonnen. De prijs is in het leven geroepen door Nestlé’s Purina Petcare’s i.s.m. Ashoka voor initiatieven die het leven verrijken van huisdieren en de mensen die van hen houden. Ons feestje vindt plaats op Dierendag (4 oktober) en duurt van 10:00 tot ca.11:30 uur. We verwelkomen u graag op het Westergasterras in het Amsterdamse Westerpark. Het aantal plaatsen is beperkt, geeft u zich dus gauw op. Aanwezigen krijgen een goodiebag met lekkers van Purina Petcare mee naar huis!

Leuk om te weten:

* Uit de Dogwalk van vorig jaar zijn hele mooie matches voortgekomen!

* Vanwege de feestelijke uitreiking van de prijs zal er waarschijnlijk ook pers aanwezig zijn.

Waar: Westergasterras in Westerpark Amsterdam
Wanneer: donderdag 4 oktober van 10:00 tot 11:30 uur
Aanmelden: via 020-785 37 45 of via het online inschrijfformulier (het aantal plaatsen is beperkt)

Deel dit op: