Speciaal voor u: OOPOEH’s Online Dierendag #KomErbij

Aankomende zondag, 4 oktober en dus Dierendag viert stichting OOPOEH een feestje ONLINE! U zult zien: ook via internet maken we er een hele gezellige middag van. Vindt u het leuk om erbij te zijn? U bent welkom! #KomErbij 

Om 14:30 uur is De online inloop. Om 15:00 uur start de Bingo! Om 16:00 uur is er een live ‘Vraag maak Raak’ uurtje met tv-dierenarts Piet Hellemans waar u van alles over honden zult leren. Heeft u alvast een vraag voor Piet? Mail naar uitjes@oopoeh.nl!


Op het programma

OOPOEH’s bingo
Wij draaien voor u aan het rad en u maakt kans maakt op hele mooie prijzen voor u en/of uw oppashond. Voor ons en misschien voor u ook een primeur: virtueel meedoen aan een gezellig potje bingo! Wij hebben er zin in!

Vraag maar Raak! met tv-Piet Hellemans
Stel uw vraag aan dierenarts Piet en leer van de vragen van anderen. Tune in voor Piet en zijn hond Gijs! Piet is als dierenarts regelmatig te zien op tv, u kent hem bijvoorbeeld van de programma’s Beestengeluk en Eigen Huis & Tuin. 

(Helaas is vanwege ziekte het onderdeel met de boswachter komen te vervallen)

Hoe laat?
U kunt deelnemen aan het online feestje op zondag 4 oktober vanaf 14:30 uur. Link en instructies ontvangt u na aanmelding.

Waar?
Gewoon in uw luie stoel! U bent erbij vanaf uw eigen computer, tablet of smartphone.

Hoe werkt het?
We maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom sturen we u na uw aanmelding een link en instructie voor onze Zoom-bijeenkomst. Dat is niet ingewikkeld en als u vragen heeft helpen we u natuurlijk graag. Let op: ook als u zich had aangemeld voor het ‘echte’ feest dient u zich nog even online aan te melden. Dan sturen we u de instructies en uw bingokaart toe!

MELD U HIER AAN!

 

Deel dit op: