OOPOEH’s Movie Night: 30 april ‘De Wilde Stad’

Speciaal voor alle OOPOEH’s hebben de makers van de bioscoophit ‘De Wilde Stad’ de film 2 weken beschikbaar gesteld. En deze is voor u t/m 1 mei eenvoudig online te bekijken op een moment dat het u uitkomt. Maar, gezelliger is het natuurlijk om samen te kijken op onze filmavond op donderdag 30 april! We starten de film dan op hetzelfde moment (19:30 uur) en kunnen via what’sapp met elkaar contact houden.

Over de film
In ‘De Wilde Stad’ ziet u de stad Amsterdam vanuit het perspectief van de onopgemerkte inwoners: de vele wilde dieren en planten. Wat gebeurt er allemaal als de Amsterdammers slapen, als de stad -net als nu in Coronatijd- in rust is? De filmt laat u de stad zien door de ogen van de avontuurlijke stadskat, Abatutu. Een echt verrassende en prachtige film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid, humor en hilariteit van de rijke natuur in een stedelijke omgeving laat zien. Een verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen mens en dier, waar de mens nu eens niet centraal staat. Bekijk hier de trailer.

Donderdag 30 april: filmavond! Kijkt u gezellig met ons mee?
Op donderdag 30 april om 19:30 uur kunt u samen met ons en andere OOPOEH’s de film samen vanuit uw eigen huis kijken. Als u zich bij ons aanmeldt via info@oopoeh.nl en uw mobiele nummer aan ons doorgeeft, dan voegen we u die avond toe aan een whatsappgroep. We kijken de film dan allemaal op hetzelfde moment en in de what’sappgroep delen we dan onze kijkervaringen en kunnen we -weliswaar virtueel- gezellig napraten. Net als bij een echt uitje, maar dan Corona-proof. Meldt u zich uiterlijk 29 april aan en wacht vooral niet te lang want de eerste vijftien aanmelders krijgen een lekkere verrassing in de brievenbus voor tijdens de film!

Hoe kunt u de film bekijken?
De film is online beschikbaar gesteld voor alle OOPOEH’s. Klik op de afbeelding hierover en voer de toegangscode ‘oopoeh’ in. Veel kijkplezier!

Deel dit op: