OOPOEH’s Movie Night: 18 juni ‘Kedi’

Heeft u genoten van De Wilde Stad tijdens de vorige online filmavond? Of heeft u hem gemist maar houdt u wel van films? Dan hebben wij goed nieuws! U kunt weer gaan genieten van een prachtige (gratis) film met dieren in de hoofdrol. Kijkt u gezellig mee? Op donderdag 18 juni organiseren we weer een filmavond voor alle OOPOEH’s. Thuis, vanaf uw eigen bank dus helemaal coronaproof maar toch met elkaar!  

Exclusief voor alle OOPOEH’s
Speciaal voor alle OOPOEH’s heeft filmdistributeur Cinema Delicatessen ‘Kedi’ twee weken online beschikbaar gesteld. En deze is voor u t/m 21 juni eenvoudig online te bekijken op een moment dat het u uitkomt. Maar, gezelliger is het natuurlijk om samen te kijken op onze filmavond op donderdag 18 juni! We starten de film dan op hetzelfde moment (19:30 uur) en houden dan via what’sapp contact met elkaar

Over de film
De katten van Istanboel zijn niemands eigendom. Ze leven tussen twee werelden, zijn wild noch tam, en brengen vreugde en een doel bij die mensen die ze zelf uitkiezen om hen te adopteren. In Istanboel zijn katten spiegels voor de inwoners; ze laten hen op een unieke manier reflecteren op hun leven. De documentaire geeft u een prachtig kijkje in de wereld van katten, die inmiddels met z’n honderdduizenden zijn. 
Bekijk hier de trailer.

Donderdag 18 juni: OOPOEH’s filmavond! Kijkt u mee?
Op donderdag 18 juni om 19:30 uur kunt u samen met ons en andere OOPOEH’s de film samen vanuit uw eigen huis kijken.

Meld u hier aan voor de filmavond!

Deel dit op: