Jeroen Oomen geeft interactieve workshops èn pup-quiz voor alle OOPOEH’s

Na een succesvolle online filmavond hebben we helemaal de smaak te pakken voor de volgende online uitjes! Speciaal voor alle OOPOEH’s geeft Hondencoach Jeroen Oomen 2 online workshops die worden afgerond met een hele gezellige (online) pup-quiz.

In deze workshops leert u van alles over hondengedrag, training en leerprocessen van honden. En: online kunt u ook vragen stellen aan Jeroen. Het wordt leuk, gezellig èn interessant voor alle hondenliefhebbers!

Wat gaan we doen? Jeroen vertelt het u zelf:

Hoe gaat het in z’n werk?
De workshops worden gegeven via Zoom, dat is een website die video-bellen met een groep mogelijk maakt. U hoeft hier niets voor te downloaden. U ontvangt van ons een link die u alleen hoeft te openen. Ter zijner tijd sturen we u ook nog uitgebreidere instructies. Jeroen is in zijn eigen hondenschool en wij kunnen allemaal vanuit huis meekijken. Handig!

Wanneer zijn de lessen van Jeroen gepland?

  • donderdag 14 mei – 15:00 uur – les 1 – clickertraining
  • woensdag 20 mei – 15:00 uur – les 2 – hondengedrag
  • donderdag 28 mei – 15:00 uur – de pupquiz!

Over de clickertraining
Onze ambassadeur Jeroen Oomen is een begrip in ‘hondenland’. In zijn functie als hoofdtrainer en Hoofd Opleidingen bij Martin Gaus liep hij voorop in de ontwikkeling van positief trainen met het gebruik van een clicker. Een clicker is een hulpmiddel dat wordt gebruikt bij het trainen van honden. Met het klikkende geluid kunt u precies aangeven wat u wilt dat de hond doet. Zo kunt u hem het gedrag aanleren dat u wenst. Dat is niet alleen handig maar ook heel leuk om te doen. Jeroen weet als geen ander te demonstreren hoe een clicker ingezet kan worden bij het trainen van honden en daarom geeft hij speciaal voor Stichting OOPOEH een online clickerworkshop!

Wilt u zich aanmelden? 
Aanmelden kan via dit online aanmeldformulier. Aanmelden kan t/m dinsdag 19 mei!

Heeft u vragen? Laat het ons weten! We snappen dat deze online ‘uitjes’ nieuw voor u zijn. Dat zijn ze voor ons ook en we willen u graag zo goed mogelijk helpen om de workshops zo goed mogelijk te kunnen volgen. Belt u ons op 020-7853745 of mail naar info@oopoeh.nl

Deel dit op: