30 juli | Pop-up leesclub met Marjan Berk | Amsterdam

Liefhebbers van lezen opgelet! OOPOEH organiseert een pop-up leesclub! 
Vanwege het overweldigende succes van de online versie hebben we besloten dit nog een keer te doen, maar dan in het echt. Dus, viel u vorige keer buiten de boot, grijp dan nu uw tweede kans!

Tijdens deze pop-up leesclub gaan we samen in gesprek over het toepasselijke boek ‘Ik neem toch een hond’ van niemand minder dan Marjan Berk. Schuif gezellig aan en ervaar hoe leuk het is! Deze laagdrempelige OOPOEH-leesclub is er voor alle soorten lezers: de boekenwurmen en de mensen die minder vaak lezen. Als kers op de taart gaan we na de boekbespreking live in gesprek met Marjan Berk zelf! 

In het kort
‘Ik neem toch een hond’ gaat over de oudere vrouw Lena Steketee. Haar teckel Karel is onlangs, op 17-jarige leeftijd, overleden. Ze mist hem. Zijn mand met speeltjes erin staat nog steeds bij de kachel. Kiest Lena voor een nieuwe hond? Of gaat ze, net als u, voor een oppashond? 

Om optimaal deel te kunnen nemen aan het gesprek, is het een voorwaarde dat u het boek gelezen heeft. Na aanmelding sturen wij u het boek en discussievragen per post toe. 

Waar: Buurtboerderij ‘Ons Genoegen’, Amsterdam Westerpark
Wanneer: Vrijdag 30 juli van 13:00 tot 15:30 uur
Aanmelden: uiterlijk 7 juli, via 020-7853745

Deel dit op: