“Wij genieten behalve van de hond ook van elkaars gezelschap!”

Baasje Amedeo: ‘Wij zochten gezelschap voor onze hond Camilla op de momenten dat wij zelf aan het werk zijn. Met Eva klikte het meteen. Camilla voelde zich op haar gemak en ging meteen languit op de grond liggen! Eva is vreselijk lief voor Camilla en in de week na de geboorte van ons zoontje kwam ze ons regelmatig warm eten brengen. Camilla wil vaak niet eens mee naar huis na een oppasdag en blijft liggen op haar kleed. Ze komt helemaal tot rust bij Eva.
Een leuke anekdote is dat Camilla pillen krijgt voor haar ouderdomskwaaltjes. Die stoppen we tussen de brokjes. Zij vist ze er altijd tussenuit en verstopt ze achter haar voerbak. We waren dan ook verbaasd dat Camilla ze bij Eva wel neemt, totdat we erachter kwamen dat Eva de pillen in een stuk worst geeft.

OOPOEH Eva: ‘Behalve dat ik dierenliefhebber ben, ben ik ook alleenstaand en gepensioneerd. Omdat ik nog niet wist hoe mijn verdere leven er uit zal zien, heb ik geen huisdier willen nemen. Een wijze vriendin vertelde mij over OOPOEH. Zo kwam ik in aanraking met Amedeo en zijn gezin. Een leuk jong stel met een lieve oude hond. Bij de kennismaking namen zij zelfs bloemen voor mij mee! Camilla is een asielhond uit Milaan waar Amedeo heeft gewoond. Ik heb dan ook veel commando’s in het Italiaans moeten leren.
Ik kan OOPOEH aan iedereen die erover denkt een huisdier te nemen en op zoek is naar gezelschap van harte aanbevelen. De medewerkers van OOPOEH zijn heel gemotiveerd en zorgzaam. Het voelt goed en veilig om bij OOPOEH oppas te zijn.’

De baasjes van Camilla en OOPOEH zijn inmiddels vrienden geworden. Er is altijd iets te bespreken, de klik tussen hen is groot en zo genieten zij behalve van de hond ook van elkaars gezelschap.

 

 

Dit verhaal is geschreven door onze vrijwilligster Marieke Bodenstaff.

Deel dit op: