OOPOEH Will: ‘Donna is een scheet en door haar maak ik veel meer praatjes’

Baasje Ineke: “Voor ons was Stichting OOPOEH een gouden tip! Afgelopen jaren hebben we Donna bij verschillende hondenhotels ondergebracht. Mochten we bij de een niet eens de verblijfsruimten bezoeken, bij een ander was het een te drukke bedoening en bij de derde was alles keurig op orde maar miste het de huiselijke sfeer…Hoe vind je nu een oppasadres, waar Donna gewenst is, waar ze persoonlijke aandacht krijgt en waar je haar zonder zorgen achter kan laten zonder? Bij Stichting OOPOEH! Snel gevonden op internet, duidelijke uitleg en eenvoudige aanmelding.
We maakten onze keuze en de volgende dag werden we door OOPOEH gebeld: er is een match! We hebben snel kennis gemaakt met OOPOEH Will. Na nog wat persoonlijke toelichting over eet- en uitlaat- en slaapgedrag maakten we de eerste logeerafspraak, die naar wederzijdse tevredenheid is verlopen.
Inmiddels heeft Donna meerdere keren gelogeerd bij Wil. Als we haar wegbrengen weet ze niet hoe snel ze zich kwispelend voor de deur van haar logeeradres moet posteren. Beide dames zijn tevreden over hun vriendschap.
Zonder de gouden tip hadden we Wil niet gevonden. Aan Wil hebben we een leuke en openhartige “opoe”, waar we met vertrouwen Donna achterlaten!
En dat is volgens ons het belangrijkst: de klik tussen “oopoeh” en Donna en de klik tussen “opoe” en ons.”

OOPOEH Wil:
“Donna is een scheet. Hij luistert goed en is heel makkelijk. De baasjes van Donna zijn ook ontzettend lieve mensen. Elke keer als ik op Donna gepast heb nemen ze een kadootje of zelfs een bos bloemen voor me mee! Wat ook heel leuk is, is dat ik veel sneller contact maak. Ik woon hier al 12 jaar en de meeste mensen groette ik alleen, maar nu maak ik veel meer praatjes. Mensen vragen of ik een hondje heb en dan vertel ik dat het mijn oppashond is.
Ik vind het zo leuk om op te passen dat ik er elke keer naar uit kijk dat Donna weer komt. Ik stuur dan een mailtje dat ik zo verlang naar d’r en dan sturen ze terug dat Donna ook alweer staat te trappelen. Leuk he”.

Deel dit op: