OOPOEH Rob en Moos: een super match!

OOPOEH Rob: ‘Mijn vrouw en ik hebben vroeger zelf honden gehad. Via via hoorden wij over Stichting OOPOEH en hadden al heel snel een reactie van een baasje. Wij hebben eerst even gebeld met Ann en het klikte meteen. Twee dagen per week passen wij op Moos. Ze heeft ook al een nachtje bij ons geslapen. Het is erg gezellig om haar hier te hebben, want ze komt altijd lekker bij ons liggen op de bank. Moos heeft artritis en heeft moeite met lopen. Ze zou het liefst achter een bal aan gaan, maar helaas gaat dat niet meer. Daarom doen we andere (rustige) spelletjes. Ze vindt dat hartstikke leuk!
Naast dat wij ontzettend genieten van het gezelschap van Moos hebben wij ook goed contact met Ann; als ze Moos komt ophalen bespreken we altijd hoe de dag is verlopen.

Baasje Ann: ‘Ik heb me ingeschreven op de website omdat ik een lieve, betrouwbare oppas zocht voor mijn hond en het doel van de stichting sprak mij erg aan. De eerste kennismaking met Rob verliep heel fijn; hij was heel vriendelijk en had zin om op Moos te passen.
Rob houdt echt van honden, is zorgzaam en erg flexibel.
Hij is dol op Moos, dat zie je en dat merk je. En andersom trouwens ook; Moos gaat altijd met veel plezier naar Rob en zijn vrouw Ineke toe.
Als ik haar breng staat Rob al te wachten. Zodra de deuren open gaan, duwt Moos met haar neus er tegenaan en holt al kwispelend naar binnen. Rob en ik moeten hier iedere keer weer zo om lachen! Als ik haar einde van de dag weer ophaal merk ik aan haar dat ze een leuke dag heeft gehad.’

 

 

Dit verhaal is geschreven door onze vrijwilligster Marieke Bodenstaff

Deel dit op: