OOPOEH Marcella: “Die dag met Pepito zou ik voor geen goud willen missen”

OOPOEH Marcella (70) uit Utrecht: “De eerste keer dat ik Pepito zag, wist ik gelijk dat we het heel gezellig zouden gaan krijgen samen. Nadat ik telefonisch contact had gehad met z’n baasje Kim, ging ik even kennismaken met Pepito. Ze waren allebei gelijk zo ontzettend enthousiast en vol vertrouwen! Ik denk dat Pepito aanvoelde dat ik een echte hondenliefhebber ben. Vanaf de eerste keer oppassen zijn we zo dol op elkaar. Dat is zo leuk om te zien joh, als ik hem thuis op kom halen dan springt hij met zijn korte pootjes zo anderhalve meter de lucht in van enthousiasme. Zijn kleine witte staartje zwiept dan als een propellertje in het rond. Daar word ik zo blij van! Daar doe ik het voor. En ik doe z’n baasje er een plezier mee, dat is een hele leuke, hardwerkende meid en zij is blij dat ik even lekker met haar hondje naar buiten ga zodat zij kan werken. 

Pep en ik lopen elke maandag lekker een uurtje door het park samen, ik geniet er enorm van om lekker buiten te zijn en in beweging te blijven. Ik ben vorige maand zeventig geworden, maar achter de geraniums gaan zitten kan altijd nog. Ik hoop dat ik nog heel lang kan genieten van de heerlijke wandelingen met Pep. Eén dag in de week is voor mij precies genoeg. Ik pas ook nog twee dagen in de week op mijn kleinzoon, heb nog een ander oppashondje en ik ga regelmatig een dagje weg met een vriendin. Daar moet ook tijd voor zijn, dus ik houd het bij een dag in de week. Maar die dag zou ik voor geen goud willen missen!” 

 

Baasje Kim: Al tijdens de eerste kennismaking met Marcella wist ik gelijk dat het goed zat. En Pep ook trouwens, die is vanaf het eerste moment al dol op Marcella. Zodra hij haar ziet springt hij torenhoog de lucht in van enthousiasme en dat doet hij echt niet bij iedereen, hoor. We hebben een druk gezin en werken allebei, we hadden op de maandag al oppas voor de kinderen, maar voor Pep is het ook niet gezellig om de hele dag alleen te zijn. Daarom zochten we iemand die hem dan wat extra aandacht geeft en lekker met hem gaat wandelen.

Dankzij OOPOEH is het nu voor zowel Pep als Marcella veel gezelliger op de maandag. Het is hartstikke luxe dat ze ons helpt met de zorg voor Pepito. We zijn inmiddels al bijna drie jaar gematcht en kunnen altijd van Marcella op aan, ze is zo ontzettend trouw. En het is gewoon een geweldig leuke vrouw. Laatst had ik mezelf per ongeluk buitengesloten, ik kon mijn eigen huis niet meer in. Toen ben ik even naar Marcella gelopen om de sleutel op te halen. Marcella’s zus zat ook aan tafel en omdat iedereen Pep inmiddels kent, hoefde ik me niet eens meer voor te stellen, haha.” 

 

Dit succesverhaal is onderdeel van OOPOEH’s nieuwste boekje ‘Dierbare Vrienden’, met daarin 12 prachtige verhalen over hoe OOPOEH’s en oppashonden elkaars leven leuker maken. Wilt u het thuis ontvangen? Bij een donatie van minimaal €10 krijgt u het thuisgestuurd. Klik hier om te bestellen. 

Deel dit op: