OOPOEH Maas & kat Chico zijn dol op elkaar!

OOPOEH Maas: “Meteen bij de eerste afspraak bracht het baasje van de Europese Korthaar Chico het voer en de spullen mee, want het baasje wilde mij heel graag als oppas voor haar kat.” Chico en OOPOEH Maas waren opslag verliefd. Tijdens de eerste twee weken dat hij bij haar verbleef, was het heel gezellig. Hij ging meteen spinnen, gaf kopjes en kusjes. “Chico lijkt heel erg op mijn pas overleden poes, qua uiterlijk en karakter. Ik kijk uit naar september, dan gaat baasje Constance weer twee weken op vakantie!”

Baasje Constance is ook erg blij met OOPOEH Maas: ‘Natuurlijk moest ik even slikken toen ik Chico achter liet. Maar tegelijkertijd ging ik met een goed gevoel op vakantie. Ik weet gewoon dat Chico het heel goed heeft bij Reina. Chico is een enorm gezelschapsdier en daarom is het voor hem (en voor mij) zo ontzettend fijn dat Chico nooit meer alleen hoeft te zijn als ik wat langer weg ga!’.

 

P.s. sinds de zomer van 2017 bemiddelt Stichting OOPOEH exclusief voor honden. Dit is een succesverhaal van voor die tijd. 

Deel dit op: