OOPOEH Jacqueline: “Ik heb door het wandelen met Fien een nieuwe vriendin ontmoet.”

Al vanaf de eerste kennismaking had ze een kwispelend staartje. We hebben het over Fien de Franse buldog. Zoals OOPOEH Jacqueline hier aangeeft: “Ik werd meteen begroet met een hoop likjes door een vrolijk hondje. En Fien ook blij, want er stond al een bak met brokjes klaar.”

OOPOEH denkt erg mee met baasje Judith. “Ik wil Judith graag blij maken als ze op haar werk is. Daarom stuur ik via mijn telefoon iedere donderdag een verhaaltje hoe Fien het heeft gehad buiten. Ik stuur haar dan ook een foto van Fien. Dat lijkt me gewoon een leuk moment op het werk om even een fotootje van je hond te krijgen. Zelf ben ik door Fien ook blij geworden. Zo heb ik via het wandelen een nieuwe vriendin ontmoet. We gaan nu samen met de hondjes naar het strand toe”, vertelt Jacqueline.

En een succesverhaal zou geen succesverhaal zijn als niet beide partijen tevreden zijn. Baasje Judith is ook heel erg blij met OOPOEH Jacqueline: “Ik ben een alleenstaande moeder. Ik vind het erg belangrijk dat mijn kinderen kunnen opgroeien met de liefde van een hondje. Zonder de hulp van Jacqueline was het voor ons een stuk lastiger geweest om Fien in de familie op te nemen. Met de hulp van Jacqueline is dat een stuk makkelijker. Ik hoop dus nog lang op iedere week dat leuke fotootje”.

 

Dit succesverhaal is geschreven door onze vrijwilliger Tobias, hij laat u graag zien hoe leuk en waardevol een mooie match kan zijn.

Deel dit op: