OOPOEH Everts & Pina!

Baasje Rogier: “Het was meteen dikke mik tussen Pina en mevrouw Everts. Pina voelde zich heel snel op zijn gemak. Mevrouw Everts is een hele lieve, gezellige vrouw en ik geloof dat een kat dat gewoon aanvoelt. Pina is een ontzettende mensenkat en kan dan ook niet goed alleen zijn. Het voelt dan ook heel goed om Pina bij mevrouw Everts achter te laten als ik op vakantie ga. Dan weet ik gewoon dat hij in goede handen is. Wat ook bijzonder is, is dat Pina op de WC kan plassen en nog bijzonderder is dat hij dat ook bij mevrouw Everts doet. Dat is een teken dat hij zich echt thuis voelt!”

OOPOEH Everts:
“Pina is een echte gezelligheidskat. Hij vindt het heerlijk om dicht bij me in de buurt te zijn. En ik vind dat ook heel gezellig! Heel fijn om weer af en toe een kat om me heen te hebben. Pina is al een paar keer een week bij me blijven logeren en dat gaat goed. Hij voelt zich hier op zijn gemak. Zo erg, dat hij gewoon bij me op de WC plast. Ik wist niet wat ik zag! Een wonderkat. Ik hoop dat we nog veel plezier en gezelligheid zullen hebben samen”.

P.s. sinds de zomer van 2017 bemiddelt Stichting OOPOEH exclusief voor honden. Dit is een succesverhaal van voor die tijd. 

Deel dit op: