OOPOEH Durandi blij, Baasje Bertie blij en Pommeltje en Boris blij!

Baasje Bertie: “OOPOEH Durandi heeft al een paar keer op Pommeltje en Boris gepast en dat doet ze heel goed. Ze had zelfs al een speeltje voor ze meegenomen! Zelfs op de heetste dag is ze met de tram naar mijn huis gegaan en heeft de katten vlees gegeven in plaats van brokjes, zodat ze meer vocht binnen zouden krijgen. Ik ben heel erg blij met haar.”

OOPOEH Durandi:
Ook OOPOEH Durandi vindt het heel erg fijn om naast haar eigen drie katten ook op Pommetje en Boris te passen. Met haar katten mauwend op de achtergrond vertelt ze: “Ik heb al van jongs af aan katten om mij heen. Ik zorg voor Pommetje en Boris net zo goed als voor mijn eigen katten. Vanaf de eerste keer klikte het al. Ik heb ze wel een beetje omgekocht met snoepjes, maar mocht ze al aaien en met ze spelen.”

Baasje Bertie en OOPOEH Durandi hebben zelfs een contractje opgesteld met duidelijke afspraken over het oppassen in huis en wat te doen in noodsituaties.

Alle vier hopen ze nog lang plezier van elkaar te hebben!

 

P.s. sinds de zomer van 2017 bemiddelt Stichting OOPOEH exclusief voor honden. Dit is een succesverhaal van voor die tijd. 

Deel dit op: