Janneke: “Loes is de perfecte oppas voor Dexter”

OOPOEH Loes (61): “Na een ongeluk zat ik veel binnen en zag ik het spotje van OOPOEH op tv. Omdat ik vroeger vier katten heb gehad en dat heel gezellig vond, heb ik mij ingeschreven. Ik wilde zelf niet meer aan een kat beginnen omdat ik geregeld naar het ziekenhuis moet en dat kan niet als je een huisdier hebt.

Dexter was in het begin een beetje schrikachtig maar ik ben heel geduldig en liet haar lekker haar gangentje gaan. Na een paar dagen kwam ze me steeds vaker kopjes geven. Ik vind het heel gezellig dat er nu weer af en toe een dier in huis is. Dit is voor mij een leuke oplossing om af en toe wat extra gezelschap te hebben. Daarom vertel ik vaak aan andere ouderen over de Stichting OOPOEH.”

Baasje Janneke: “Ik werk zelf bij een kenniscentrum voor langdurige zorg en zie heel goed wat de toegevoegde waarde van OOPOEH is. Door middel van een huisdier verbind je mensen die elkaar anders niet snel zouden treffen. Wij als baasjes zijn ontzettend geholpen en de ouderen hebben meer contacten en gezelligheid. Die win-winsituatie sprak mij meteen aan.
Via OOPOEH kwam ik in contact met Loes. We hebben eerst alles telefonisch goed doorgesproken en toen ben ik met mijn vriend en dochtertje onze kat Dexter komen brengen. We hebben heel gezellig gekletst over huisdieren. Mijn vriend en Loes hadden ook meteen een klik want Loes heeft in de horeca gewerkt en mijn vriend ook.
Ik vond het mooi om te horen dat Loes veel kennissen op bezoek had gehad om even naar haar logé te komen kijken. Loes is een leuke en gezellige vrouw en Dexter is echt door haar in de watten gelegd. En ze is ook heel kundig op het gebied van katten. Wat ons betreft is Loes de perfecte oppas voor Dexter!”

 

P.s. sinds de zomer van 2017 bemiddelt Stichting OOPOEH exclusief voor honden. Dit is een succesverhaal van voor die tijd. 

Deel dit op: