Familie Hofman & OOPOEH Knijnenburg Beurskens

Baasje Anita: “Ik heb sinds januari 2012 een Griekse vondeling bij mij wonen. Ze heet Brandy en is drie jaar. Ze is lief, sociaal, rustig, vrolijk en af en toe een beetje bang voor andere honden. Er waren eigenlijk geen aanpassingsproblemen, ze gaat zelfs netjes mee naar mijn werk. Ik zocht een oppas die incidenteel kon oppassen. Ik vond mevrouw Knijnenburg Beurskens. Zowel Brandy als ik zijn erg blij met haar en wat natuurlijk helemaal geweldig is dat toen we gematcht werden bleek dat mevrouw Knijnenburg Beurskens schuin bij ons aan de overkant woonde. Beter kun je het niet hebben! Brandy gaat nu meestal een keer in de twee weken op een zondag op bezoek en ze hebben het geweldig met elkaar!”

OOPOEH Knijnenburg Beurskens:

“Het is echt een supermatch! Brandy komt een keer in de twee weken, maar ze mag ook vaker komen hoor. Ik ben flexibel als een andere dag nodig zou zijn. Ik wou dat het mijn hondje was, wat een leuk beest! Ik ben zo ontzettend blij dat ik hier aan begonnen ben.
Wanneer Anita haar brengt en ze de lift uit stapt rent ze meteen naar de goede deur. Brandy weet precies hoe, wat en waar. Ze komt begin van de middag en wordt in de avond weer opgehaald. We hebben een ritueel: zodra ze binnen is, eerst zitten en dan een brokje.
Vervolgens ga ik op de bank zitten en legt ze haar hoofd op mijn schoen om een slaapje te doen. We gaan natuurlijk ook wandelen en de buurt denkt dan dat ik zelf weer een hond heb aangeschaft. Dan leg ik uit dat ik een oppasoma ben en reageert iedereen erg enthousiast. De hele buurt vindt het een goed initiatief en ik ook! Brandy voelt soms als mijn eigen hondje, zo goed voelt het. Ik heb vorig jaar mijn eigen hond in moeten laten slapen. Ik was zo verdrietig. Het is geweldig om nu af en toe weer een hondje over de vloer te hebben. Het is echt een moppie, hoe ze rondloopt. Zo blij en ik ben ook zo blij!”

Deel dit op: