Elke keer als Dex komt verheugen wij ons op zijn komst!

OOPOEH’s de Graaf passen op Dex: “Elke keer als Dex komt verheugen wij ons op zijn komst!” Op Dex passen is heerlijk en een welkome onderbreking. Wij wilden graag een nieuwe hond maar wij durfden het niet meer aan. Daarom zijn we heel blij met Stichting OOPOEH, dit is voor ons perfect. We zijn toch al wat ouder en dan begin je niet meer zo snel aan een nieuwe hond.
Tijdens de kennismaking met Dex dachten we meteen: Wat leuk zo’n doodle! Ergens heeft hij ook wat trekjes zoals onze oude hond Kim, die 3 jaar geleden overleden is. Kim was een bastaard (Mechelse Herder / X).
Met Dex klikte het gelijk, het is wel een ander karaktertje als wat we gewend waren. Hij is natuurlijk nog een jonge deugniet haha!
Elke keer als Dex wordt gebracht verheugen we ons op zijn komst. Met zijn baasje Jeannette klikt het ook goed, we passen regelmatig op en alles gaat in overleg. Heel fijn!

Baasje Jeannette: “Wat ben ik toch blij dat jullie ons gematcht hebben met familie de Graaf uit Haarlem! Loes en haar man Dolf zijn echt een rots in de branding voor ons gezin. Maar nog veel belangrijker een heerlijke plek voor onze hond Dex om te verblijven. Als ik al de naam Loes (mevr. De Graaf) zeg, dan begint zijn staart als een gek te kwispelen! Hij heeft het bij familie de Graaf zo enorm naar z’n zin. Hij blijft er zelfs logeren.
Ik heb jullie stichting al aan heel veel mensen aangeraden. Ga zo door!!!”

Deel dit op: