Baasje Heleen: “Ik doe Anneke èn Bella een groot plezier met deze match.”

Baasje Heleen: “Ik zag een poster van de stichting OOPOEH en zocht al een hele tijd naar een lieve oppas en vond de stichting een mooi initiatief; voor zowel baasje als de OOPOEH is dit de ideale oplossing. Ik vond het moeilijk om steeds vrienden en kennissen te vragen om voor Bella te zorgen en ik weet dat een OOPOEH een groot plezier beleeft aan het oppassen op een huisdier. Ik was op zoek naar een lieve oppas die zelf geen huisdieren heeft en zag Anneke op de site. Na een telefoongesprek ben ik naar Anneke toegegaan en zag gelijk dat zij een lieve dame is, ik had er meteen een goed gevoel bij! We hebben eerst een proefafspraak gemaakt; Bella is een korte periode bij Anneke gaan logeren. Op dit moment is Bella al 4 keer bij Anneke gaan logeren en ook weleens voor een langere periode, namelijk 1,5 maand. Wij stemmen altijd goed af wanneer het Anneke goed uitkomt, ik vind het zo fijn dat ik deze lieve OOPOEH heb want Bella is een hele sociale kat die echt niet alleen kan zijn. Bella is in goede handen bij Anneke en heeft lekker de hele dag gezelschap en aandacht. Ik krijg Bella altijd slank en energiek terug na onze vakanties. Anneke’s huis is echt een tweede huis geworden voor Bella en wat heel makkelijk is, is dat Anneke dichtbij woont. Ik kan het iedereen aanraden om een lieve OOPOEH te zoeken; ik voel mij niet schuldig als ik op vakantie ga en ik weet dat ik Bella en Anneke er een groot plezier mee doe!”

OOPOEH Anneke: “Ik kijk altijd erg uit naar de logeerweken van Bella! Ik heb mij ingeschreven bij OOPOEH nadat mijn oude poes was overleden, ik wilde op mijn leeftijd niet meer aan nieuw huisdier beginnen. Omdat ik jarenlang poezen heb gehad miste ik het gezelschap van een lieve poes om mij heen. Het eerste contact met Heleen was meteen heel prettig. Op dit moment pas ik al 1,5 jaar geregeld op op Bella, vaak tijdens de vakanties. Zowel voor een korte als langere vakantieperiode. Bella is ook weleens een meer dan een maand bij mij geweest en toen vond ik het wel jammer dat ze weer weg ging. Het is zo een lieve poes en de eerste dagen miste ik haar wel een beetje. Ik kijk dan ook erg uit naar de oppasperiodes; deze zomer zelfs 6 weken, fijn dat Bella dan lang bij mij blijft! Wat ik ook leuk vind aan Stichting OOPOEH zijn de leuke gratis uitjes die ze aanbieden. Ik mocht met een goede vriendin mee naar het kerstuitje in 2015. Dat was een leuke boottocht in Amsterdam, we hebben hier erg van genoten! Voor mij is OOPOEH zijn prettig omdat ik toch af en toe een leuk huisdier heb en wel vrij ben om zelf ook op vakantie te gaan. Voor Bella zorgen maakt mij erg blij; Bella voelt zich erg thuis bij mij en is een poes die van lekker spelen en veel aandacht houdt, ik hoop nog lang op Bella te mogen passen.”

 

P.s. sinds de zomer van 2017 bemiddelt Stichting OOPOEH exclusief voor honden. Dit is een succesverhaal van voor die tijd. 

Deel dit op: