Baasje Anouk

Rotterdam

  • Ik heb één hond: Bono
  • Op zoek naar een OOPOEH die kan oppassen Wekelijks op woensdag, donderdag, vrijdag Toelichting: "Als het niet alle dagen kan, maar één van deze dagen of twee van deze dagen, zou ik ook al heel erg geholpen zijn!
    Ik zoek een tweede adres naast de opvang waar Bono ook vertrouwd is, zeker voor als de opvang dicht is en ook voor als Bono ziek is. Als hij ziek is, kan hij niet naar de opvang. Hij is regelmatig ziek ivm allergieën en een kwetsbaar immuunsysteem."
  • Hond mag blijven overnachten? Maakt me niet uit

Mijn honden

Bono

4 jarige Friese stabij (reu)

Karakter Bono is speels, houdt van balletjes die weggegooid worden en met wisselend resultaat dan weer terug gebracht worden (buiten over het algemeen niet ;), binnen wel). Hij is bijna altijd vrolijk! Houdt van knuffelen en heel veel aandacht, geaaid worden en lange wandelingen.

Als er geen druk verkeer is, kan hij los. Hij luistert los beter dan aan de lijn. Bono is een Friese stabij en zij zijn van karakter een beetje eigenzinnig. Hij kan ook wat angstig op (nieuwe) of onverwachte situaties reageren. Dan stopt hij met wandelen en bij mij gaat hij achter mijn benen staan, bij 'niet vaste uitlaat mensen', blijft hij gewoon stil staan. Het helpt om hem dan wat gerust te stellen, 'ze' zeggen dat het overgaat als hij uit de puberteit is. Ik loop zelf 1u tot 1,5 uur met hem en dan gooi ik ook met balletjes en takken.

Voor mezelf ligt het er aan hoe ik mij voel: als ik rugpijn heb, laat ik hem vooral lopen.

Grootte van de hond Middelgroot

Gewicht van de hond 25 kg

Gecastreerd of gesteriliseerd Nee

Hond kan met ander huisdier Ja

Hond kan met jonge kinderen Ja

Hond verhaart Ja

Hond heeft speciale zorg nodig Ja, namelijk ...

Opmerking Bono is een allergiehond, hij mag écht geen ander voer dan het voer dat ik mee geef en de snoepjes/koekjes die via mij gegeven worden. Ook geen bot, hoe goed bedoelt ook. Bono krijgt prikjes voor de pollenallergie (dat zal ik zelf doen). Het kan zijn dat hij door deze kwetsbaarheden regelmatiger oorontsteking heeft, dan heeft hij hier medicatie voor nodig.

Hond heeft ervaring met scootmobiel/rollator/rolstoel/krukken Nee

Hond is zindelijk Ja

Hond kan traplopen Ja

Hond mag mee op reis Ja

Hond kan (even) alleen zijn in huis Ja

Bewegingsbehoefte van de hond Veel (stevige wandeling)

Hond kan/mag buiten loslopen (zonder riem) Ja

Opmerkingen/bijzonderheden: Bono is een allergie hondje. Hij mag echt géén ander voedsel hebben en hij heeft een pollenallergie. Het kan voorkomen dat hij daardoor eerder oorontsteking heeft, mogelijk is er in de toekomst nodig dat hij een onderhoud dosis nodig is qua oordruppels. Voor nu wordt de allergiemedicatie opgestart.

Kennismaking met hond en baasje aanvragen

Dit baasje heeft al een match met een OOPOEH en is op dit moment helaas niet beschikbaar voor een kennismaking.

Help jij deze viervoeter aan een match?

Stuur dit profiel aan iemand door