Baasje Noraly

Amsterdam

  • Ik heb één hond: Boudin
  • Op zoek naar een OOPOEH die kan oppassen Maandelijks Toelichting: "Momenteel zijn we op zoek naar een flexibele oppas die - steeds in overleg - bereid zou zijn om af en toe op te passen voor een dagdeel, dag of avond.

    In eerste instantie zou het gaan om ongeveer 2 a 3 keer per maand en voornamelijk doordeweeks en overdag, met name in verband met (werk)afspraken buiten de deur waarbij we Boudin helaas niet mee kunnen nemen."
  • Hond mag blijven overnachten? Maakt me niet uit

Mijn honden

Boudin

0 jarige Teckel (standaard korthaar - rood) (hond)

Karakter Boudin is een vrolijk, enthousiast, energiek en lief hondje. Boudin vindt het leuk om trucjes te leren en te doen, maar ook spelletjes waarbij hij kan snuffelen, zoeken en puzzelen vindt hij super. Daarnaast houdt van op schoot zitten knuffelen, zolang er maar iets lekkers is om gelijktijdig op te kauwen. Hij is aanhankelijk, maar kan ook zichzelf goed vermaken (zowel in als buiten de (reis)bench). Wandelen in het bos of strand vindt hij heerlijk en hij loopt goed los, maar ook aangelijnd lopen tijdens een (stads)wandeling is geen probleem.

Grootte van de hond Klein

Gewicht van de hond 9 kg

Gecastreerd of gesteriliseerd Nee

Hond kan met ander huisdier Ja

Hond kan met jonge kinderen Ja

Hond verhaart Nee

Hond heeft speciale zorg nodig Nee

Hond heeft ervaring met scootmobiel/rollator/rolstoel/krukken Nee

Hond is zindelijk Ja

Hond kan traplopen Nee

Hond mag mee op reis Ja

Hond kan (even) alleen zijn in huis Ja

Bewegingsbehoefte van de hond Gemiddeld (normaal uitlaten)

Hond kan/mag buiten loslopen (zonder riem) Ja

Opmerkingen/bijzonderheden: Wij (Thomas en Noraly) wonen samen met Boudin in Amsterdam op de hoek van de Bos en Lommerweg en de Haarlemmerweg, vlakbij Westerpark. Wij zijn momenteel op zoek naar een oppas voor een aantal dagen per maand en in beginsel niet op vaste momenten/dagen, al is dat ook iets wat we natuurlijk anders kunnen afspreken met elkaar. Hieronder volgt een toelichting op de ja/nee vragen die zijn gesteld: - We hebben (nog) geen kinderen of andere huisdieren, maar Boudin is wel al veel op bezoek geweest bij familie en/of vrienden die wel kinderen en/of huisdieren hebben, dan is Boudin een leuk speelmaatje. - Boudin is een kortharige teckel, dus verhaart niet/nauwelijks en als hij vies is geworden na een wandeling, dan is hij door de gladde vacht goed en makkelijk schoon te maken met een handdoek (iets wat hij een leuk spelletje vindt). - Boudin is goed gesocialiseerd, maar heeft geen directe ervaring (in de familie/vriendenkring) met scootmobiel, rolstoel, krukken. - Boudin is zindelijk, met uitzondering van soms een vreugdeplasje als een van ons thuiskomt na een dag werken/op pad te zijn geweest. - Boudin is heel blij met zijn (reis)bench en kan daar goed alleen in zijn/alleen thuis blijven (tot max 3,5/4 uur). - Het gemiddelde uitlaatschema van Boudin is: s'morgens 30 - 60 min, s'middags 15 - 20 min, s'avonds 20 - 40 minuten, s'avonds laat 10 min. Maar hier wordt regelmatig van afgeweken. Regen vindt hij bijvoorbeeld vreselijk, dus dan houden we de wandelingen lekker kort, hetzelfde geldt voor heel warm weer of als het anders zo uitkomt.

Kennismaking met hond en baasje aanvragen

Aanvragen

Help jij deze viervoeter aan een match?

Stuur dit profiel aan iemand door