(Bijna) met pensioen?

Pensioen oppashond

Gaat u (bijna) met pensioen? Misschien kijkt u er al een tijd naar uit om meer tijd te hebben voor nieuwe dingen of misschien ziet u er een juist tegenop omdat u uw collega’s en het werk zult gaan missen. Wij hebben alvast een leuke tip voor u!

Bent u een hondenliefhebber en wilt u graag in beweging blijven, zinvol bezig, iets doen voor een ander maar ook uw vrijheid behouden? Denk dan eens aan een oppashond via stichting OOPOEH! Al veel pensionado’s gingen u voor!

Met een oppashond: 
* Geniet u van de wandelingen samen met een lieve hond
* Helpt u een hondenbaasje in uw buurt
* Heeft u alleen een hond wanneer het ú uitkomt.
* Houdt u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt

Stichting OOPOEH bemiddelt tussen senioren (55+) die dol zijn op honden maar er zelf niet (meer) aan willen beginnen en hondenbaasjes die af en toe een oppas nodig hebben. Voor een vaste dag in de week of juist voor af en toe: we maken een match die helemaal past bij uw wensen. Een oppashond is een leuke manier om wél te genieten van het gezelschap van een lieve hond, maar er niet aan gebonden te zijn. Ook iets voor u?

Zij kozen voor een oppashond na hun pensioen: 

OOPOEH Gerda (69): ‘Met Tommy heb ik mijn vrijheid en toch de gezelligheid van een hondje’
“Ik dacht altijd: als ik met pensioen ga, neem ik een hond. Maar toen het zover was kwam het er niet van. Oppassen op Tommy is voor mij ideaal. Hij is ook zo aanhankelijk en lief, ik ben bijna verliefd op hem. Als hij wordt gebracht zie ik hem in de verte al aankomen voorin het fietsmandje, dat is zo’n leuk gezicht. Het is bijzonder hoeveel liefde zo’n hondje geeft.” 

OOPOEH René (73): ‘Na mijn pensioen wilde ik graag zinvol bezig blijven’
“Ik geniet enorm van die kleine krullenbol. Hij brengt zoveel vrolijkheid in huis. En hij houdt me actief en jong van geest. We kunnen urenlang samen met dat balletje spelen. Ik leer hem allerlei trucjes want Tommy is heel slim en leergierig. Geweldig vind ik dat! Samen met Tommy wandelen we veel. Bewegen is goed voor lichaam en geest en met Tommy is het heel gezellig.”

 

Bent u 55+ en lijkt het u leuk om (weer) te genieten van een lieve hond om u heen? Stichting OOPOEH helpt u graag bij het vinden van een lieve oppashond bij u in de buurt!

Vul hieronder uw postcode in en u ziet direct de honden in uw buurt!

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich (gratis en vrijblijvend) aanmelden als OOPOEH?