Vrijwilligster Ellen

Acht jaar geleden zag ik een foldertje van Stichting OOPOEH. Ik vond het een erg leuk initiatief en nam direct contact op. Eigenlijk was ik nog iets te jong om OOPOEH te kunnen zijn. Gelukkig maakten ze voor mij een uitzondering nadat ik mijn verhaal had verteld. Ik ben niet altijd even goed ter been, daarom zou een eigen hond te weinig beweging krijgen en dat vind ik jammer. Daarom is een oppashond natuurlijk ideaal!

Zo maakte ik kennis met lieve hond Bess en dat was geweldig! De baasjes werkten bij mij in de buurt en brachten haar elke dinsdag bij mij. We gingen lekker naar het Vondelpark. Bess hield ook erg van naar muziek luisteren, dan ging haar kop zo lief schuin staan.

Sinds 5 jaar ben ik nu ook vrijwilliger op kantoor. Misschien heeft u me wel eens aan de telefoon gesproken of mijn handschrift gelezen.
Ik heb contact met de OOPOEH’s met wie het even niet zo goed gaat. Af en toe een telefoontje om te vragen hoe het gaat.

Mijn eerste oppashond Bess is inmiddels overleden, ze had er de leeftijd voor. We hebben erg van haar genoten. Inmiddels pas ik op Tesla, een schat van een Markiesje. Hij staat op de foto.

Tot een volgende keer aan de telefoon of bij een uitje. Ik kijk ernaar uit u ( opnieuw) te ontmoeten!

Deel dit op: