Win een gratis inschrijving en kerstpakket voor jouw trouwe viervoeter!

Heb jij -samen met je hond- een bijzonder, mooi, gezellig of juist verdrietig jaar gehad? En gun je jouw viervoeter het aller-allerliefste kerstcadeau? Stichting geeft samen met Purina Nestlé 5 kerstpakketten weg. Met daarin een OOPOEH-inschrijving (t.w.v. €50) en een heerlijk verwenpakket met lekkere snacks van Purina. Zodra je bent ingeschreven bij Stichting OOPOEH kun je voor je hond op zoek naar een lieve OOPOEH in de buurt. Die op hem past als jij er even niet bent. Wie weet starten jullie het nieuwe jaar met een mooie match met een senior hondenliefhebber in de buurt!

Het àllerliefste kerstkado
Met dit kerstpakket maak je niet alleen jouw hond blij, maar geniet ook een oudere in jouw buurt van het gezelschap van jouw hond. Je maakt er dus ook nog iemand anders blij mee! OOPOEH’s hebben vaak jarenlange ervaring met honden maar willen er op een bepaalde leeftijd niet meer aan beginnen, voor hen is oppassen een ideale oplossing. Bovendien ontvang je een pakket met lekkere kerst-snacks voor jouw hond, dat wordt genieten samen onder de boom!

Wil jij winnen? Doe dan mee!
Samen met Purina Nestlé geven we in december 5 lidmaatschappen weg met een speciaal honden kerst-verwenpakket. Hoe doe je mee?

1. Like de OOPOEH Facebookpagina
2. Deel onder ons bericht waarom jij wilt winnen en plaats daarbij de liefste, gekste of sfeervolste feestfoto van jouw hond. Of van jullie samen!
3. Wacht geduldig af tot 19 december, want dan maken we de winnaars bekend!

Deel dit op: