Wat een feest! OOPOEH viert Dierendag

Wauw wat een feestdag! Op 4 oktober vierden we Dierendag met de officiële prijsuitreiking van de BetterwithPets Prijs en een Dogwalk vol lieve, brave en vooral zeer aaibare viervoeters. Honden die nog op zoek waren naar een lieve OOPOEH betraden samen met hun baasje de roze loper. Met succes! Veel honden hebben hier hun nieuwe oppas ontmoet, de vonken sprongen er vanaf!  

Feestelijk moment
Naast de Dogwalk vond tevens de officiële uitreiking van de BetterwithPets Prijs plaats, de internationale impactprijs van Purina Nestlé en Ashoka die we afgelopen juni hebben gewonnen. De pitch wonnen wij in Barcelona, op Dierendag werd de cheque officieel aan ons overhandigd. De prijs is in het leven is geroepen voor innovatieve initiatieven die zich succesvol inzetten voor de band tussen mens en dier. Een hele eer dus om deze prijs te mogen ontvangen.

Dankjewel lieve OOPOEH’s, baasjes voor jullie komst en Jeroen Oomen de hondencoach voor zijn weergaloze enthousiaste presentatie ondanks zijn loopneus. Bijzonder grote dank gaat uit naar Purina Nederland en Ashoka voor deze eervolle internationale prijs, we zijn er enorm trots op.

Deel dit op: