Stuur jouw OOPOEH (gratis) een hart onder de riem

In deze tijden van Corona voelen veel senioren zich alleen. Het zijn angstige tijden en door het wegvallen van alle sociale afspraken is het nog eens extra eenzaam. Veel oppas-afspraken komen te vervallen en daarmee is het nog eens extra stil in huis. Wil jij jouw OOPOEH een hart onder de riem steken? En een lieve boodschap sturen namens je hond? Om te laten weten dat hij z’n OOPOEH zo mist? Of gewoon even laten weten dat je aan hem/haar denkt? Kaartje2go en Stichting OOPOEH trakteren je graag op een gratis kaartje! Gewoon een echt kaartje via de post, omdat we geloven dat we in deze tijd moeten laten weten dat we de ouderen niet vergeten.

Doe je mee?
Ga naar dit online formulier en kies een kaartje uit. *deze actie is gesloten*

Of laat ons een mooie foto-kaart maken met een foto die jij stuurt aan info@oopoeh.nl, stuur ook jouw naam en de naam èn adres van jouw OOPOEH mee. Weet je deze niet precies? Dan zoeken wij het op in onze administratie.

Wij zorgen ervoor dat alle kaartjes op de bus gaan!

P.s. bent u ingeschreven als OOPOEH en wilt u uw oppashond en z’n baasje een kaartje sturen? Dat kan natuurlijk ook! Deelname is voor alle leden van Stichting OOPOEH.

 

Deel dit op: