Stichting OOPOEH viert Ouderendag

Op 5 oktober is het Nationale Ouderendag, dé dag om een dierbare oudere in jouw omgeving te laten weten dat je aan hem/haar denkt! Om dit mogelijk te maken trakteerden we samen met Kaartje2go op kwispelend hondenkaartjes om te versturen aan een oudere in de buurt. We ontvingen veel lieve berichten van kleinkinderen, baasjes van een oppashond die hun OOPOEH de groetjes deden en van mensen die ‘gewoon’ weer eventjes een berichtje wilde sturen aan een dierbare oudere. Bijna 200 mensen hebben meegedaan aan deze actie, fantastisch! Op 5 oktober worden de kaartjes bij de ouderen bezorgd. Dank aan iedereen die heeft meegedaan aan de actie!

Stichting OOPOEH gelooft in de kracht van de verbinding tussen mens en dier, jong en oud. Daarom koppelen wij baasjes met een hond aan een 55+er in de buurt die zijn/haar hond gezelschap houdt wanneer het hen beiden uitkomt. Zo genieten jong en oud van een kwispelend staartje en ontstaat er vaak een gezellig contact tussen OOPOEH, hond èn baasje. Op Nationale Ouderendag wilden we graag nog meer ouderen in het zonnetje zetten met deze kaartenactie.

 

Let op; meedoen kon tot 4 oktober 16:00 uur. Wij zorgen ervoor dat alle informatie op tijd wordt aangeleverd bij Kaartje2go, maar voor de verzending zijn we afhankelijk van PostNL. 

Deel dit op: