Stichting OOPOEH viert Opa en Omadag met verrassing voor alle OOPOEH’s!

Omdat de afgelopen periode voor iedereen, maar vooral voor senioren erg ongezellig, angstig en alleen is geweest heeft Stichting OOPOEH met een zevental sponsors de handen ineengeslagen om alle OOPOEH’s te verrassen met een verwenpakket. Op Nationale Opa en Omadag (4 juni) kunnen de OOPOEH’s lekker genieten van het leuks en lekkers in het pakket. De afgelopen weken is er keihard gewerkt om al deze pakketjes samen te stellen en te versturen. En de reacties zijn hartverwarmend!

 

Het inpakken van alle pakketjes

Ellen Groneman (zakelijk directeur Stichting OOPOEH): “De afgelopen maanden hebben heel veel OOPOEH’s hun oppashondje moeten missen. Dat is voor velen echt een groot gemis, de knuffels, de wandelingen en de praatjes op straat zijn voor veel OOPOEH’s een onmisbaar onderdeel van de week. Op 4 juni is het Nationale Opa en Omadag, en we wilden daarom alle OOPOEH’s in het zonnetje zetten. Dat hebben ze echt verdiend!”

OOPOEH Olga en hond Fien vieren oppaslustrum 
Omdat OOPOEH Olga en haar oppashond Fien deze maand 5 jaar gematcht zijn, maar elkaar door corona al een tijd niet hebben gezien gingen baasjes Lisanne en Paul bij haar langs om haar persoonlijk te verrassen met het verwenpakket en een bos bloemen. En niet te vergeten: een lekkere knuffel van Fien. Omroep MAX was erbij! Klik hier om het mooie item te bekijken: https://bit.ly/2U9Hf09 (na 1:20 minuten)

De tv-opnames bij OOPOEH Olga thuis

We wensen iedereen een hele mooie Opa en Omadag!

Veel dank aan alle lieve sponsors die dit pakket hebben mogelijk gemaakt!

Deel dit op: