Stichting OOPOEH viert dubbel feest op 4 oktober!

Eindelijk kunnen we het bekend maken! Op 4 oktober (Dierendag èn Nationale Ouderendag) lanceert Stichting OOPOEH de tweede editie van het boekje ‘Dierbare Vrienden’ met daarin 12 verhalen over bijzondere vriendschappen tussen OOPOEH’s, oppashonden en baasjes. Fotograaf Bram Kloos legde deze mooie matches vast en Stichting OOPOEH interviewde de enthousiaste OOPOEH’s en baasjes. Dit levert een bijzonder document vol hartverwarmende verhalen op. 

Loretta Schrijver
‘Dierbare Vrienden’ zal op 4 oktober door Loretta Schrijver worden uitgereikt aan de honden in het boekje. Bauke, Whoopi, Dirk en de andere viervoeters worden die dag door haar in het zonnetje gezet. Speciaal voor OOPOEH’s en oppashonden organiseert Stichting OOPOEH een Dierendagfeest met ‘wandelend buffet’ voor vele OOPOEH’s en baasjes (binnen) en een hondenbuffet (buiten). Zo is het voor iedereen feest!

Hartverwarmende foto’s
De foto’s van Bram geven precies weer waar Stichting OOPOEH zich voor inzet: blije OOPOEH’s, blije baasjes en kwispelende honden. Op onze website zult u deze foto’s natuurlijk allemaal voorbij zien komen. Op onze website ziet u er alvast een paar. Maar houd de site in de gaten, want na 4 oktober geven we nog veel meer mooie beelden prijs!

OOPOEH Christine & Sammy in de spotlights
Een van de matches die in het boekje wordt geportretteerd is die van OOPOEH Christine, baasje Jeannine en knuffelbeer Sammy. Baasje Jeannine: “Het is zo’n leuk gezicht, ze hebben allebei een bos krullen en zijn dol op knuffelen.” Lees hier alvast een voorproefje.

Of lees hier het verhaal van OOPOEH An en haar oppashond Vicky of van OOPOEH Bert en zijn Malu. Bent u benieuwd naar alle verhalen in het ‘Dierbare Vrienden’ boekje? Bij een donatie van minimaal €10 krijgt u het boekje na 4 oktober thuisgestuurd. Klik hier om te doneren.

Download hier het persbericht

Deel dit op: