Oppashondjes verklaren hun OOPOEH de liefde op Valentijnsdag

De liefde van een (oppas)hond is onvoorwaardelijk en niet in woorden uit te drukken. Een kwispelend staartje zegt zoveel! Toch schreven veel baasjes voor Valentijnsdag een bericht om de liefde van hun hond (èn die van zichzelf) te verwoorden. Hieronder nog maar een kleine selectie van de hartverwarmende berichten:

“Kusje hier, kusje daar, kusjes overal. In je nek en in je haar. En op je neus ook nog een paar…… Iedere dinsdag en woensdag kom ik onder de lippenstift thuis ha ha ha. Wij hebben het zo gezellig met elkaar.
Niet zeggen hoor maar ze zegt altijd dat ik voor haar net een kleinkind ben….! Mijn OOPOEH is de aller aller allerliefste!!!!!! Dikke kus, jouw Valentijn”

 

“Lieve OOPOEH, Eens moet de eerste keer zijn: vandaag een valentijnsbericht van je grootste en meest harige fan:) ! Een stille aanbidder kan ik mijzelf niet echt noemen maar mocht je niet weten wie ik ben roep dan t woord “koekje” en ik laat me zien! Liefs van jouw Valentijn.”

 

“Lieve OOPOEH, altijd heb ik zin om naar je toe te gaan. Ook wanneer je je even niet lekker voelt, ben ik er graag voor je en kruip ik gezellig tegen je aan. En zoals je weet ga ik graag samen op pad, de stad of parken in en dan terrasjes doen. Inmiddels weet je ook dat ik dol ben op muziek. Al ben ik niet de jongste, ik heb energie voor 10, die ik graag met jou deel! Golya” 

 

“Lieve OOPOEH, Elke woensdag is het weer feest! Slepen met vaatdoekjes en als het goed weer is, wordt er een bezoek aan strand, Geestmerambacht of Castricum gebracht. Spelen met grote vriend Roef!! Bedankt voor alle mooie dagen en hoop dat er nog vele zullen komen. Liefs Saar en Margaret.”

 

“Lieve OOPOEH, Elke dinsdagochtend ben ik altijd al heel vroeg wakker want dan weet ik dat ik weer na jou toe ga. Daarom heel veel liefs gewenst voor jou ook van mijn baasjes want die zijn ook heel blij met jou. Liefs en een blafsalvo van Fleur”

 

“Zwabber is niet graag alleen thuis, daarom zochten we voor haar een tweede huis. Gelukkig bood OOPOEH een helpende hand en vonden we jouw naam in het bestand.
Een vriendschap niet alleen met ons huisdier, maar ook wij hebben samen veel plezier. Wat een geluk dat we jou hebben ontmoet, dat doet ons allemaal veel goed. Fijne Valentijnsdag” 

 

“Lieve OOPOEH, Happy is altijd zo happy als hij naar jou toegaat. Hij rent naar je voordeur en ik merk aan alles dat de liefde wederzijds is. Ik ben je daar dankbaar voor. Groetjes van Ria.”

 

“Lieve OOPOEH, Ik wil nog maar eens zeggen hoezeer wij hebben geboft met jullie! Niet zomaar een oppas, maar iemand die bijna nog eerder dan ikzelf zie wanneer ik jullie nodig heb. Altijd bereid om klaar te staan, dag en nacht. In goede en slechte tijden… Daar zijn we jullie erg dankbaar voor en we hopen nog lang te mogen komen ♡. Liefs, Loes & Nora”

 

“Lieve Theo, als Zina zelf een ticket zou kunnen boeken voor mijn volgende reis dan zou ze dat meteen doen……….zo heerlijk vindt ze het om dan weer bij jou te mogen komen logeren!! Dank voor al je hele goede zorgen!! Liefs van Zina en Emma”

 

“Lieve OOPOEH, elke week als ik naar jou mag komen, sta ik te springen van blijdschap en kan niet wachten om te gaan. De hele dag word ik vertroeteld, geknuffeld, gaan we dansen en liggen we lekker samen op de bank onze dutjes te doen. Ik vind ’t heerlijk en ik ben zoooo blij met jou als OOPOEH! Dikke knuffel, poot en kusjes.”

 

Deze Valentijnsactie is een samenwerking tussen Stichting OOPOEH en Omapost, een initiatief dat net als wij gelooft in de kracht van een ècht kaartje. Zij maken het makkelijk om vanaf je telefoon een kaartje te sturen naar je opa of oma of brengen je in contact met een oudere die het gezellig vindt om af en toe een kaartje te ontvangen.

Deel dit op: