Opa- en Omadag 2022: Wat een feestje!

Wat was dit een GEWELDIGE Opa- en Omadag! We stuiteren nog helemaal na van dit superfeestje bij Jeroen Oomen.

De combinatie van muziek, demonstraties, presentaties en trainingen maakten het een dag om nooit te vergeten. En de heerlijke (vega) hotdogs, tompoucejes en gezellige borrel maakten het feestje compleet. En reden voor een feestje hadden we! Onze ongelofelijk lieve en betrokken ambassadeur Jeroen Oomen heeft namelijk zijn eerste boek uitgebracht. En geheel naar onze verwachting is zijn boek een bestseller! Jeroen, wat zijn we ongelofelijk trots op jou, op je boek (en dat we worden genoemd 😍), en op je tomeloze inzet voor Stichting OOPOEH! Wij hoeven maar te roepen dat het onze wens is om Opa- en Omadag in jouw hondenschool te vieren en jij en je team regelen het! Namens ons team en alle deelnemende OOPOEH’s; enorm dank voor deze geweldige dag!

Iedereen keerde voldaan en in feeststemming huiswaards met een goedgevulde goodiebag met een gesigneerde versie van Jeroens bestseller Hond in Huis en allerlei lekkers van Purina Nederland.

DANK!
Lieve Jeroen, veel dank voor je gastvrijheid en mooie programma, Ina en Rob, heel erg bedankt voor jullie bijzonder indrukkende demonstraties met hulphond en politiehond. DJ Ronald, dank voor de gezellige muziek. En Joey, bedankt voor de foto’s! En lieve deelnemende OOPOEH’s, wat fijn dat jullie dit feestje met ons wilden vieren.
P.s. U bent natuurlijk benieuwd naar dit boek, dat snappen wij! Houd onze Facebookpagina in de gaten want wij gaan hier natuurlijk meer over delen en u kunt uiteraard een exemplaar winnen.

Deel dit op: