Op zoek naar een OOPOEH of lieve oppashond? Meld je aan voor de Dierendag Dogwalk!

Hoera! Het is bijna Dierendag! Natuurlijk viert Stichting OOPOEH dit met een feestje voor mens èn dier. Bent u bij ons ingeschreven als OOPOEH? Dan verwelkomen we u graag op donderdag 4 oktober! En: speciaal voor OOPOEH’s èn baasjes die nog geen match hebben staat er na een succesvolle eerdere editie weer een Dogwalk op het programma! 

OOPOEH’s Dierendag Dogwalk
Op de Dogwalk zetten honden die nog op zoek zijn naar een lieve oppasopa of -oma samen met hun baasjes hun beste pootje voor in de hoop op een match met een OOPOEH. Baasjes en hun hond worden op feestelijke wijze gepresenteerd door OOPOEH’s ambassadeur en bekend Hondencoach Jeroen Oomen. Wilt u als baasje hieraan deelnemen? Neem dan contact met ons op, maar reageer snel want het aantal plaatsen is beperkt. Misschien vindt u die dag een mooie match!

Feestelijk moment
Naast de Dogwalk vindt tevens de officiële uitreiking van de BetterwithPets Prijs plaats, de internationale impactprijs van Purina Nestlé en Ashoka die we afgelopen juni hebben gewonnen. De pitch wonnen wij in Barcelona, op Dierendag wordt de cheque officieel aan ons overhandigd. Een feestelijk en officieel moment dus, waar ook pers bij aanwezig zal zijn.

Uiteraard zorgen wij voor een kop koffie en iets lekkers! Bent u erbij? Laat het ons weten via info@oopoeh.nl!

Waar: Westergasterras in het Amsterdamse Westerpark
Wanneer: donderdag 4 oktober van 10:00 tot 11:30 uur
Aanmelden: via info@oopoeh.nl. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Graag tot ziens op 4 oktober!

 

Deel dit op: