OOPOEH’s kerstfeest was een groot succes

Wat een geweldig kerstfeest hebben we gehad! Er was mooie nostalgische muziek, een heerlijke lunch, een mooi honden-kerstverhaal van Marjan Berk en OOPOEH’s konden met hun oppashondje op de foto met de kerstman. En dit alles in de super sfeervolle ANNA kerk in Amstelveen. Met de foto’s hieronder kunt u nog even met ons nagenieten.

Heel veel dank gaat uit naar Anna Amstelveen, De meisjes van weleer, Barbara Ammerlaan voor de prachtige foto’s, Marjan Berk, Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, wethouder Marijn van Ballegooijen en Herbert Raat en de lieve sponsors van de prijzen van de pupquiz: Purina Nederland, Van Noord’s Dierenvoeders, Libris Venstra, Het Beestenkasteel, TOF Bloemen, Slagerij Stronkhorst, Brood en banketbakkerij Vink, Volendammer Visspecialist H.Schilder, Firma Hecker en Hecker, Het Hoofdkwartier Koffiebranderij, Ellenoor Piersma, Spa Zuiver, Ranzijn tuin & dier. En aan Jaap de lieve kerstman! 

En niet in de laatste plaats: onze lieve vrijwilligers: de Ellens, Ellenoor, Eemke, Katinka, Jeanet, Boris en Eline die het feest tot een groot succes hebben gemaakt!

Deel dit op: