OOPOEH’s blijken graffiti-artiesten

Graffiti! Voor de één een doorn in het oog, voor de ander prachtige kunst. Wíj zijn in elk geval apetrots op de kleurrijke artistieke creaties die onze OOPOEH’s vastlegden op het betonnen doek! Onder begeleiding van Arend Maatkamp van Studio Graffiti gingen deze week twee groepen OOPOEH’s met een bonte verzameling spuitbussen aan de slag. Binnen de kortste keren maakten zij prachtige kunstwerken met namen en portretten van geliefde oppashondjes. 

Het allerleukste onderdeel van beide graffiti-workshops was toch wel de groepsopdracht: maak een gezamenlijk kunstwerk met ten minste één hond en het logo van Stichting OOPOEH erin verwerkt. Vertel een Rotterdammer dat twee dagen later dezelfde workshop met dezelfde groepsopdracht in Amsterdam plaatsvindt en een ongekende dosis creativiteit en enthousiasme wordt in de strijd gegooid voor een echt Rotterdams kunstwerk. En twee dagen later maakten de Amsterdamse OOPOEH’s een echt Amsterdamse graffitimuur. Heerlijk, die aloude 020-010 vete. 

Koffiebar Croos in Rotterdam en horecalocatie Flevor in Amsterdam, dank voor jullie gastvrijheid, lekkere koffietjes en heerlijke terras. En Arend, onze speciale dank gaat uit naar jouw geweldige stap-voor-stap begeleiding. Wat hebben we veel geleerd en genoten van jouw talent. En veel dank aan onze geweldig lieve vrijwilligers Claudia, Liselotte en Tais. We kijken terug op 2 leuke uitjes en bedanken alle deelnemers voor hun aanwezigheid en blije gezichten. Wát was het weer heerlijk dat we jullie allemaal weer konden ontvangen. 

Deel dit op: