OOPOEH zoekt lokale ambassadeurs

Wil jij lokaal ambassadeur zijn voor stichting OOPOEH? Voor verschillende plaatsen in Nederland zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met het bereiken van ouderen in hun buurt of stad die behoefte hebben aan wat meer gezelschap. Ofwel, het vinden van nieuwe OOPOEH’s!

In de volgende plaatsen zoeken wij enthousiaste nieuwe collega’s: Amsterdam, Amstelveen, Alkmaar, Haarlem, Hilversum, Zaandam, Hoofddorp, Zoetermeer, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Gouda, Alphen aan de Rijn en Dordrecht. 

Korte taakomschrijving:
Je bent de ‘oren en ogen’ van Stichting OOPOEH op buurt-of stadsniveau en gaat op zoek naar nieuwe OOPOEH’s. Je kunt daarbij denken aan het benaderen van ouderen-en welzijnsorganisaties. Bijvoorbeeld: je gaat bij ze langs en geeft onze posters en flyers af en als er bijvoorbeeld plaatselijke informatiemiddagen voor senioren zijn, dan kun je OOPOEH daar vertegenwoordigen met hulp van onze coördinator.

In overleg met onze coördinator mag je ook meer taken oppakken bv de lokale pers benaderen maar dat hangt uiteraard af van jouw voorkeuren! Het is een zelfstandig uit te voeren functie en zal ongeveer voor 4-6 uur per week zijn, dagen en tijden mag je zelf bepalen.

Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Communicatief en sociaal vaardig
– Affiniteit met ouderen en huisdieren
– Pro-activiteit, je denkt graag met ons mee

Wil je meer informatie of ken je iemand die mogelijk interesse heeft in deze leuke functie? Stuur dan een mail op info@oopoeh.nl of bel ons op 020 7853745

Deel dit op: