OOPOEH zkt nieuwe kantoorruimte in A’dam

Totaal onverwachts hebben wij te horen gekregen dat er voor ons geen plek meer is in het pand aan de Zwanenburgwal. Daarom zijn we per direct op zoek naar een nieuw kantoor in Amsterdam! 

Stichting OOPOEH is een kleine sociale onderneming die zich staande moet houden tussen grote zorginstellingen en makkelijk terzijde wordt geschoven zoals nu ook blijkt. Dit terwijl we met een heel klein team en veel vrijwilligers grote maatschappelijke impact creëren. We hebben al meer dan 1000 ouderen gekoppeld aan een familie met huisdier.

Zonder kantoor (onze telefoonlijnen, plek voor vrijwilligers, inloop voor ouderen etc.) is onze organisatie in direct gevaar en kunnen we onze werkzaamheden niet uitvoeren. De ruim 1000 ouderen en ruim 1000 dieren/baasjes die wij nu helpen zullen hier de dupe van zijn.

Wat zoeken we:
– fulltime eigen afsluitbare kantoorruimte van minimaal 50m2
– mogelijkheid onze eigen telefoonlijnen/nummers te installeren
– een huurprijs van maximaal €750,- inclusief per maand
– gemeubileerd is een pré

Uiteraard zijn wij zelf ook met man en macht aan het zoeken naar een geschikte ruimte maar de ervaring leert dat dit heel moeilijk wordt met ons minimale budget. Mocht u een gouden tip hebben zijn we u zeer dankbaar. We zijn bereikbaar via info@oopoeh.nl of telefonisch 020-7853745.
Alvast bedankt! Meike, Sènami en Sofie

Deel dit op: