OOPOEH trotse winnaar Europese impactprijs BetterwithPets

Stichting OOPOEH is de trotse winnaar van de Europese impactprijs BetterwithPets. De prijs is in het leven geroepen door Purina i.s.m. Ashoka om een impuls te geven sociale innovaties die een positieve bijdrage leveren aan de band tussen mens en (huis-)dier. Op 7 juni ging Stichting OOPOEH na een pitch in Barcelona voor een internationale jury naar huis met de eerste plaats. 

Initiatieven uit de EU, alsmede uit Rusland, Zwitserland, Oekraïne en Noorwegen dongen mee voor deze prijs. Uit ruim 100 inzendingen is Stichting OOPOEH gekozen als winnaar. De jury verklaart de eerste prijs mede door de meerdere impactgebieden van Stichting OOPOEH. Niet alleen hebben senioren plezier, gezelligheid en beweging door een oppashond in de buurt. Ook de honden krijgen de liefde en aandacht die ze verdienen en de baasjes zijn zodoende blij met een betrouwbare oppas in de buurt.

Bernard Meunier, CEO of Nestlé Purina PetCare EMENA: “De ouder wordende mens, zowel fysiek als mentaal, is een belangrijk thema in onze samenleving en eenzaamheid is een toenemend probleem. Juist de meest kwetsbare senioren zijn moeilijk te bereiken. Stichting OOPOEH zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van veel senioren. We feliciteren hen met de prijswinnende presentatie waarin de essentie van hun initiatief, als ook hun betrokkenheid bij de samenleving en huisdieren blijkt. We zullen samen blijven werken met de stichting om haar impact verder te vergoten.”

De prijs is een geweldige erkenning en waardering voor het werk dat we doen. De prijs opent nieuwe deuren om zo meer senioren, baasjes en honden blij te maken met elkaars gezelschap. 

Klik hier voor een video-impressie van de BetterwithPets Prize. 
Lees hier ons persbericht.

 

Deel dit op: