OOPOEH heeft twee toppers in Raad van Advies

Stichting OOPOEH bestaat nu bijna vier jaar en is trots op wat zij heeft bereikt. Ze heeft in die vier jaar duizenden leden, OOPOEH’s en baasjes met huisdieren, mogen verwelkomen! En de lijn blijft stijgende. Om dit succes voort te zetten, in een onzekere tijd van teruglopende subsidies, hebben wij een Raad van Advies in het leven geroepen. En we zijn blij dat we voor die raad twee toppers hebben kunnen aantrekken: Irene Koel en Sabine Bijleveld. Zij gaan zich inzetten om Stichting OOPOEH naar een hoger niveau te tillen en financieel zelfstandiger te maken. We zijn heel trots en vereerd dat deze topvrouwen zich aan ons willen verbinden! 

Welkom Irene!

Irene Koel noemt zichzelf ‘vroedvrouw voor vernieuwing’. Zij helpt bedrijven in hun ontwikkeling. Met haar vijfentwintig jaar ervaring als reclamemaker, marketeer, ondernemer, docent, columnist, vrijwilliger en investeerder voelt zij trends feilloos aan. Ze was eigenaar van het innovatiebedrijf BLOEI en runt nu netwerkorganisatie The Zooooo. The Zooooo helpt bedrijven bij duurzame verandering en betekenisvolle groei door het samen maken van nieuwe concepten.
Met haar scherpe blik ziet zij waar Stichting OOPOEH zich nog sterker kan ontwikkelen. Haar talent om waardevolle verbindingen te leggen tussen de ideële en commerciële wereld is precies wat Stichting OOPOEH nodig heeft. Irene kent Stichting OOPOEH ook van binnenuit: als baasje van labrador Hiep heeft zij een lieve OOPOEH gevonden in Marian. “Als we in deze maatschappij sociale cohesie en verbinding willen bevorderen, mogen we daar wel voor uitgedaagd en opgeroepen worden. OOPOEH geeft je de mogelijkheid om nieuwe verbindingen te maken. Verbinding tussen mensen maakt gelukkig, daarom ben ik enthousiast over OOPOEH en werk ik graag mee aan het groter maken van die sociale onderneming. Marian, Hiep en ik zijn in ieder geval dolblij met deze verbinding.” zegt ze over OOPOEH.

Meer informatie over Irene en The Zooooo: www.thezooooo.nl

Welkom Sabine!

Sabine Bijleveld is een sterke executive met ruim twintig jaar ervaring in de communicatie- en reclamebranche, waarvan de laatste elf jaar op directieniveau. Sabine is een bouwer, daadkrachtig en resultaatgericht. Zij helpt organisaties om effectief samen te werken en het optimale uit mensen te halen. Als oprichter van Unburden Collective heeft ze een team van experts om zich heen verzameld die de interne organisatie van ondernemingen verzorgen, opstrakken en aanscherpen, zodat de ondernemer zich kan focussen op de business. Exact wat OOPOEH ook goed kan gebruiken! Sabine gaat meedenken en adviseren over teamsamenstelling, interne organisatie, financiën en de strategie van de stichting.
Sabine Bijleveld: ’Stichting OOPOEH is een prachtige organisatie die de komende jaren nog meer OOPOEH’s en baasjes met huisdieren wil bereiken. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.’

Meer informatie over Sabine Bijleveld op www.unburden.nl en www.cestbien.org

Deel dit op: