Met een oppashond ben je nooit alleen

Op 27 september begint de Week van de Eenzaamheid. Eenzaamheid is een belangrijk thema in onze maatschappij waarin er steeds minder aandacht lijkt te zijn voor elkaar. Stichting OOPOEH wil er óók graag zijn voor mensen die zich (soms) alleen voelen, en voor wie een lieve oppashond wat gezelligheid kan opleveren. Met een hond ben je nooit alleen en heb je vaker een praatje met mensen in de buurt. Daarom sluiten we deze week aan bij verschillende wandelingen, diners en bijeenkomsten rondom dit thema. En speciaal voor ouderendag hebben we samen met Kaartje2go een mooie actie om een oudere in jouw omgeving blij te maken met een lieve kaart. 

Doe je met ons mee? Stuur een kaartje! Of breng een OOPOEH-folder bij iemand uit jouw buurt. Of tip ons, dan sturen wij gratis en vrijblijvend een informatiepakketje toe. 

Bekijk hier het item van Goedemorgen Nederland waarin Eric van der Burg (Fractievoorzitter van de VVD in Amsterdam en Ambassadeur Eenzaamheid) Stichting OOPOEH noemt als initiatief tegen eenzaamheid. Je vindt het in de 14e minuut. 

Deel dit op: