Maak 12 juni kennis met Stichting OOPOEH tijdens een Zomervaart door de Amsterdamse grachten

Stichting OOPOEH koppelt senioren die dol zijn op honden maar er zelf niet (meer) aan willen beginnen als oppas aan een lieve hond in de buurt. Zo kunnen zij, zo vaak als ze zelf willen, genieten van de gezelligheid van een lieve hond. Wel de lusten, niet de lasten. Daarnaast organiseert de stichting maandelijks leuke uitjes waar OOPOEH’s kosteloos aan deel kunnen nemen. 

Maak kennis tijdens OOPOEH’s Zomervaart 
Om kennis te maken met de Stichting OOPOEH en alvast een voorproefje te krijgen van de uitjes heeft de stichting een aantal plaatsen gereserveerd voor ‘OOPOEH’s Zomervaart’ op 12 juni. 55-Plussers die interesse hebben in de stichting kunnen kosteloos meevaren door de Amsterdamse grachten. Onder leiding van een deskundige schipper ontdekken we de eeuwenoude grachtenpanden van het historische centrum vanaf het water en komt u meer te weten over de mogelijkheden van het oppassen. 

Wilt u kennismaken met Stichting OOPOEH en wilt u gezellig met ons meevaren op dinsdag 12 juni tussen 11:30 en 14:00 uur? Vult u dan uiterlijk vrijdag 8 juni onderstaand formulier in, u ontvangt dan bericht van ons of we een plekje voor u hebben kunnen reserveren. (LET OP: het aantal plaatsen is beperkt!)

N.b. Wilt u wel kennismaken met Stichting OOPOEH maar kunt u niet aanwezig zijn op 12 juni? Op donderdag 31 mei bent u tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom op het kantoor van Stichting OOPOEH tijdens de inloopochtend met koffie en iets lekkers.

Na de vaartocht zullen we nog contact met u opnemen over uw (mogelijke) lidmaatschap.

 

Deel dit op: