Leesclub met Marjan Berk eindelijk ‘in het echt’

Na eerdere geslaagde online leesclubs konden we eindelijk een èchte editie met Marjan Berk organiseren. En wat was het leuk zo met z’n allen in de tent bij Buurtboerderij Ons Genoegen.

In de aanloop naar de leesclub hebben de OOPOEH’s “Ik neem toch een hond” van Marjan Berk samen met voorbereidende discussievragen op de mat gekregen. Hierdoor konden we tijdens het bespreken van de roman gelijk de diepte in. Hoe autobiografisch is het boek? En welke boodschap wilde Marjan Berk meegeven met haar verhaal? Er kwamen interessante discussies uit voort en hoe meer er over het boek werd gesproken, hoe meer we uitkeken naar de komst van Marjan. Marjan vertelde daarna op haar eigen, ongeremde manier over het leven met honden en hoe het is om ouder te worden. De OOPOEH’s hingen aan haar lippen. Uiteraard konden we allemaal ons boek laten signeren, wat de leesclub helemaal compleet maakte.

Heel veel dank aan Marjan Berk die weer vol passie over haar boek en haar leven heeft willen vertellen. De aanwezige OOPOEH’s hebben een ongelofelijk leerzame en gezellige middag gehad.

Deel dit op: