Het allereerste OOPOEH-uitje: een heerlijke High Tea!

UPDATE 23-9: Helaas kunt u zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst van dit uitje vanwege het overweldigende aantal aanmeldingen. Bij afmeldingen wordt er dan direct contact met u opgenomen.

Van 26 september tot en met 7 oktober wordt de Langste Eettafel georganiseerd; een initiatief waarbij zoveel mogelijk mensen op verschillende plekken in Nederland met elkaar aan tafel gaan en zo gezamenlijk de langste eettafel vormen.

Samen met UnieKBO en PCOB organiseert Stichting OOPOEH een hele bijzondere Langste Eettafel, namelijk eentje waarbij zowel 55-plussers als dieren zullen aanschuiven. Hiervoor nodigen wij u van harte uit!

Deze speciale OOPOEH-Eettafel vindt plaats op 3 oktober, van 15:00 tot 17:00 in het Manor Hotel in Amsterdam Oost. Het hotel zit op de Linnaeusstraat 89 en is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Voor iedereen staat er een heerlijke, uitgebreide High Tea klaar met de meest lekkere hapjes die u zich maar kunt voorstellen. Ook is er een zogenaamde ‘Dogwalk’ (dus geen catwalk), waar een aantal huisdieren die nog een OOPOEH zoeken, zich op een bijzondere manier aan u zullen voorstellen. Misschien zit er nog wel een lief huisdier voor u tussen!

Vindt u het leuk om erbij te zijn?
Meldt u zich dan aan via info@oopoeh.nl of bel 020-7853745. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt.

Voor alle duidelijkheid: de High Tea wordt u gratis aangeboden.

Hopelijk zien we u daar!

Deel dit op: