Geslaagd uitje in Den Haag!

Wát een feest voor groot en klein, en wat heerlijk om elkaar weer in het echt te ontmoeten met al die leuke kwispelende hondjes erbij.

Op het terras van Taverne Meer en Bosch in Den Haag was het een warm weerzien! De OOPOEH’s kletsten er meteen gezellig op los en de meegebrachte oppashondjes snuffelden, knuffelden en smikkelden van speciale hondenijsjes. Benieuwd? Het Seniorenjournaal maakte een mooie reportage over dit uitje, bekijk het hier.

Onder deskundige begeleiding van onze ambassadeur Jeroen Oomen de hondencoach en zijn team werd er daarna door de hondjes volop geklommen, gespeurd en gesprongen. (Ja, we trokken nogal wat bekijks) We leerden hoe je samen met je (oppas)hond nog meer uit een wandeling kunt halen.

Voldaan keerden we allen huiswaarts en spraken af elkaar snel weer te zien bij het volgende uitje in Amsterdam; de pop-up leesclub met Marjan Berk.

Veel dank aan Jeroen en zijn team voor de interessante middag, aan Claudia en Carlos voor hun hulp en aan alle aanwezige OOPOEH’s en hondjes voor hun gezelligheid!

Deel dit op: