Geslaagd online OOPOEH-kerstfeest

We kijken terug op een heel gezellig online kerstfeest. Uiteraard hadden we alle OOPOEH’s liever uitgenodigd op een mooi versierde locatie maar ondanks de maatregelen was er erg veel animo en de gezelligheid online als vanouds!

Na een mooi woord van onze directeur Ellen vertelde Hans van Willigenburg ons een speciaal voor alle OOPOEH’s geschreven kerstverhaal. Geschreven door Sander Kollaard, die dit jaar met zijn boek ‘Uit het leven van een hond’ de Libris Literatuurprijs won. Bekijk en beluister het hier:

Daarna stond er een bakworkshop op het programma, waarbij kok Luigi een lekkere kerst-hondensnack maakte die ons is aangeboden door Snuffelbox. Uiteraard met een vakkundige jury bestaande uit Labrador Koos en Golden Retriever Jolie. Bekijk hieronder de workshop en klik hier voor het volledige recept.

Helemaal gezellig werd het natuurlijk toen er wat oppashondjes in beeld kwamen via de Zoom en er druk naar elkaar gekwispeld en geblaft werd.

We sloten de middag af met een interactie kerstmuziek-quiz, waarbij een aantal OOPOEH’s zich ontpopten als echte muziekkenners en we hen blij konden maken met mooie/lekkere prijzen voor mens en hond!

Stichting OOPOEH wenst jullie allemaal -ondanks alles- hele kwispelende feestdagen en een knuffelbaar nieuwjaar toe. Blijf gezond! 

Deel dit op: