Eerste OOPOEH krijgt eerste exemplaar boek ‘Dierbare Vrienden’ van Stichting OOPOEH!

Het is Dierendag en dat viert Stichting OOPOEH met de lancering van haar boekje ‘Dierbare Vrienden’. De 99-jarige mevrouw Deketh kreeg in haar Amsterdamse verzorgingshuis het eerste exemplaar uitgereikt.
“Huisdieren maken het leven leuker,” vindt mevrouw Deketh, “zeker als je je wel eens eenzaam voelt. Je komt weer eens buiten, meer dan normaal.” Ze kan Stichting OOPOEH van harte aanbevelen. “Als je ouder bent begin je vaak niet meer aan een huisdier. Dan is dit de ideale oplossing, dan ben je niet zo gebonden. En iedereen wordt er blij van.” 
Oprichtster Sofie Brouwer van OOPOEH overhandigde haar het boekje, dat is gemaakt ter gelegenheid van Dierendag en het driejarig bestaan van de stichting. Mevrouw Deketh, nu bijna 100 jaar, was een van de eerste OOPOEH’s. In ‘Dierbare Vrienden’ lees je hoe oppashuisdieren ouderen gelukkig maken en meer aanspraak geven. Twaalf ouderen en baasjes vertellen over hun dierbare relatie dankzij OOPOEH.

Steun Stichting OOPOEH met een eenmalige donatie en ontvang het boek ‘Dierbare Vrienden die maak je met Stichting OOPOEH’ cadeau:http://oopoeh.nl/steun-oopoeh

Deel dit op: