Een zeer geslaagde en zonovergoten Opa- en Omadag

We staken onze handen uit de mouwen bij de workshop hondensnacks maken van Maureen du Toit, we genoten van heerlijke pannenkoeken en we waren bovendien in goed gezelschap van zeer enthousiaste OOPOEH’s en vrolijke oppashondjes. Bovendien zaten we op eens een prachtige groene locatie naast het Bavianenverblijf van Stichting AAP.

De sfeer zat er meteen lekker in! Want zodra de ingrediënten voor de hondenkoekjes op tafel kwamen waren niet alleen onze OOPOEH’s opgewekt, maar stonden de oppashondjes ook op scherp. Toen eenmaal dat blikje zalm open ging rook het natuurlijk wel heel erg lekker… Één hondje betrapten we zelfs met z’n snufferd in de snackpot. Hoe was het spreekwoord ook alweer?

Na de workshop werd er in de mooie omgeving gewandeld en kreeg iedereen een goodiebag vol hondensnacks mee. En alle deelnemers kregen een door Maureen zelf gesigneerd boek “Happy Hond” mee, nu kunnen ze zelf thuis verder aan de slag om hun oppashondjes de lekkerste snacks te presenteren.

Een betere Opa & Oma dag hadden wij ons niet kunnen wensen met onze OOPOEH’s! Lieve Maureen, heel veel dank voor deze supermiddag en al je gezelligheid en goede tips. En veel dank aan alle gezellige OOPOEH’s! ☀

Deel dit op: