Een heerlijke middag uit: de Grande Finale Ouderen Songfestival

Wat een cadeautje! Gistermiddag hadden we een echt middagje uit.
In het mooie DeLaMar theater in het centrum van Amsterdam vond de 30ste editie van de Grande Finale van het Ouderen Songfestival plaats, en wij waren erbij! 

We werden getrakteerd op prachtige livemuziek ter ore gebracht door maar liefst 16 zeer talentvolle finalisten van 55 jaar en ouder. Begeleid door een bijzonder orkest genoten we van veel verschillende muziekgenres. De gemene deler van alle optredens: ze maakten indruk! Ofwel vanwege de prachtige stem, ofwel vanwege de gekozen muziek, ofwel vanwege de emotie van de zanger(es) die hoorbaar was. Het optreden van John Spoel (83) bevatte alle drie. Met het nummer ‘Ik heb je lief, mijn lief’ van Frits Lambrechts sleep John maar liefst 2 prijzen binnen; de juryvakprijs (onder voorzitterschap van Hans Klok) én de publieksprijs (jaja, we mochten zelf ook stemmen op onze favoriet).

Lieve OOPOEH’s heel veel dank voor jullie feestelijke stemming (en uitgeleende zakdoekjes :wink:). Eventim, bedankt voor de organisatie van de groepsreservatie, en DeLaMar bedankt voor de gastvrijheid. En alle finalisten, voor jullie in het bijzonder: heel veel dank voor jullie afwisselende, vrolijkmakende, verrassende, inspirerende én ontroerende optredens!

Bekijk hier de foto’s van de feestelijke middag.

Deel dit op: