Animal Event Hilvarenbeek

Wat een hondenweer!

Gisteren tijdens ons OOPOEH-uitje naar het Animal Event in Hilvarenbeek viel er een hoop regen uit de lucht. Heel veel regen!
Maar onze OOPOEH’s zouden onze OOPOEH’s niet zijn als ze zich zouden laten afschrikken door een beetje (boel) regen en onweer. Of het nu gaat om het uitlaten van hun oppashondjes, of om een gezellig dagje uit. Ze maken er altijd een feestje van!

 

 

Daarom baanden we ons gisteren vol goede moed, en gehuld in poncho’s en regenjassen, een weg door de vele waterplassen op het grootste huisdierenfestivalterrein van ons land. De oppashondjes genoten van het losloopgebied op het strand, en wij keken onze ogen uit bij de vele kraampjes en het indrukwekkende schapen drijven door Border Collies.Hoewel we zeer trots zijn op de feestelijke stemming en het doorzettingsvermogen van de ruim 20 stoere deelnemende OOPOEH’s, waren de oppashondjes Freek en Pien dé spetters van de dag! Pien viel, zeer welverdiend, in de prijzen bij de hondenstoelendans. En waterrat Freek liet zijn aangeboren kunsten zien bij de sport Dock Diving waarbij hij vanaf een platform zover mogelijk in een bak water sprong.
 Eenmaal thuis aangekomen onder de warme douche keken we terug op een weer zeer geslaagd OOPOEH-middagje uit!

 

 

.

 

Deel dit op: